Rabarberpaj

Fick rabarber är bästa kompisen och hade jordgubbar i kylen. Var sugen på en paj så grovmixade ett par nävar nötter, lite havregryn, lite honung och lite smör. I med allt i en form och skjuts in i ugnen. 20 minuter senare hade vi världens ljuvligaste paj men ingen glass, det gick lika bra utan. Vi båda uppskattade chunky-heten (nyord enlig SAOL nästa år) i nötterna och den lite sötsura smaken på frukten. Det kommer absolut bli en favorit i repris på den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s