Utmaningar

Dagen före dopparedagen körde tre systrar och en pappa en (årlig?) turnering i Wii. Pappa valde sporten och ett par vändor senare stod han också som segrare i pingis. Jag var nog sämst men skyller på att jag bor längst ifrån spelkonsolen och därmed inte kan träna så mycket som de andra….

Under gårdagens julfirande kom vi på den geniala idéen att göra dips i mormors gåstol. Jag kom, ouppvärmd och iklädd klänning, på en andra plats med 4 dips! Nästa år ska vi utmana varandra i armhävningar.

En annan utmaning som har pågått bland bloggare har varit plankbattle. Jag tror det var Elna som startade idéen och massor fler som hängde på. I stora drag handlade det om att köra max och gärna till en låt. Planka har aldrig varit min starka sida så jag valde en rätt kort låt (3.17) och överraskade mig själv med att maxa i 2.08 första gången. Cirka 20 dagar senare med hyfsat mycket plankande i både långa och korta intervaller maxade jag mig idag till 3.20! Där tog låten (och därmed min tidtagning) slut… fail! Ny låt, nya möjligheter.

Vilken låt ska jag välja nu? Och vad finns det fler för roliga utmaningar att haka på?

Annonser

En reaktion på ”Utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s