Om Anna

Det här är en blogg om livet, mitt liv. Det är en blogg om vardagsstyr, mat och träning. Det är mina metoder till att må bra och bli starkare. Genom min blogg hoppas jag kunna motivera mig själv till samt inspirera andra. Jag kommer inte med några pekpinnar och är inget proffs, det här är min variant till att må bra.

Jag tror på ren mat, inga tillsatser och bra råvaror. Jag tror på hård träning med kompispepp. Jag tror på intervaller och promenader. Jag tror på lagom i alla avseenden och utesluter inget. Jag tror på förlåtelse och att gå vidare. Jag tror på att må bra.

Vill du komma i kontakt med mig så maila gärna på annamjansson86 (@) gmail.com

Annonser

4 reaktioner på ”Om Anna

  1. Hej Anna!
    Damsugar nätet på info kring MTB och Jönköping och hittade hit. Ser ut som om vi har samma inställning till livet ( och funderar på samma sak om klubbtillhöran och ”jag är för dålig”-syndrom) 🙂 Jag letar tjejer (och killar men det finns det redan så många av i skogen) att cykla med i skog och mark. Har cyklat i tre år med det var först i år som jag taggade till. Lera och mörker gör det lite motigt just nu men kör gärna ett träningspas med dig någon gång. MTB,löpning, spinning, jag är på!
    Ha en fortsatt skön dag!
    /Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s